Vill du starta igång året med en kurs? Våra börjar v. 5,6 & 8

Att gå en kurs är ett bra sätt att komma in i i en ny teknik, få bra grunder och bli motiverad till fortsatt träning. Våra kurser är öppna för alla och kräver ingen förkunskap. Att gå en kurs hos oss innebär att du kommer hit en gång i veckan  och tränar, får ny kunskap och inspiration.

Våra kursledare är experter inom sitt område och du är garanterad högsta kvalitet i din träning när du går på en kurs hos oss. Exempelvis undervisar Kyoko Matsumoto balettkursen. Kyoko har arbetat som ballerina i många år, bl.a. på Göteborgs Operan. Elaine De Sousa undervisar Yoga wheel & handstand – hennes paradgrenar då Elaine är känd för sina fantastiska inversions – passa på att lära från en av de allra bästa! Pilateskurserna står Team Pilates Complete för; Emma Cowan, Linnea Carling, Khristine Achacoso & Lena Sollerman – alla dedikerade lärare med grundutbildning i STOTT PILATES och specialiniktade vidareutbildningar för respektive kurs. Optimummetoden står Anna-Karin Byström för, Anna-Karin är en av de allra första som utexaminerades och licenserades i postural träning- Optimum. Hennes noggrannhet, nyfikenhet och dedikation går inte att ta miste på och man lära sig alltid något nytt när man tränar med henne.

Flygande Yoga undervisar yogagudinnan Milla Floryd själv. Milla behöver ingen vidare presentation, alla känner vi henne som den som tagit yogagungan till Göteborg och som utbildar både lärare och elever i den svävande yogaformen. Sist men inte minst har vi Pål Dobrin som leder Meditationskursen. Pål har en sådan lång utbildning bakom sig att den knappt får plats att skriva ner. En mer rutinerad, kärleksfull och kunnig meditationslärare får man leta efter. Varmt välkommen vårens kurser på Pilates Complete!

Under vecka 5, 6 och 8 startar vi följande kurser:

 • Förmiddagsklubben
 • Optimum- Postural träning
 • MammaBebis Pilates
 • Gravidpilates  – obs få platser kvar!
 • Yoga Handstand Nybörjare
 • Pilates Nybörjare
 • Yogawings
 • Yoga Handstand Fortsättning
 • Yoga Wheel
 • Meditation start v.8
 • Balett

Psst! Är du Pilates Complete-medlem har du 10 % rabatt på alla kurser.

Läs mer och boka plats på din kurs HÄR!

 

Foto: Vegafoto