Nyheter! Kurs i Postural träning/ Optimum, Reformer in english

Snart är det dags för vår andra kursstart i höst! Från v.44 och fram till jul kör vi våra 8 veckors kurser för alla som vill inspireras, förkovra sig och träna 1 ggr veckan. Våra kurser kräver inga förkunskaper och är öppna för alla. Du behöver ej vara medlem hos oss på Pilates Complete för att gå en kurs.

Vi är glada över att presentera några nyheter på kurssidan:

Optimum-metoden, en kurs med fokus på träning av de posturala hållningsmusklerna som passar dig som inte har akut behov av personlig behandling men vill komma tillrätta med obalanser, smärtproblematik eller i förebyggande syfte.

Reformer in english – Pilates course with the amazing apparatus Reformer. The course will be held in english. Perfect for those who are english speaking and curious about the Pilates technique.

Pilates med Props är också tillbaka. En perfekt kurs för dig som är nyfiken på hur du kan variera din träning med pilatesredskap som bl.a. Flexband, Mini Stability Ball, Wobblies, Toning Balls och Fitness Circle.

Utöver detta är det även kursstart på våra populära kurser Gravidpilates, Förmiddagsklubben 60 +, Yogawings med tema restorative och MammaBebis pilates.

Varmt välkommen till oss i höst!

 

Foto:Vegafoto