Hypnos: myter, fördomar och fakta workshop 6 oktober

Välkommen till en spännande workshop som ger dig både kunskap om vad hyponos är och hur man kan använda det.

Workshopen anpassas till deltagarna och kommer att innehålla:

– Hypnosens utveckling från 1700-talets mesmerism till modern användning av trance i vården.

– Hypnos i medicinsk vård och i psykoterapi. Som mental träning i idrott. Självhypnos.

– Grundläggande principer för egenvård.

– Evidens och hjärnan. Vad händer i hypnos?

– Hypnosinfluerade övningar av samma slag som de som erbjuds i ljudfil.

  1. enkel stresshantering 2. djupare avspänning med en dagdröm.

Gruppsamtal där man delar det man önskar av upplevelsen. Deltagarnas tankar/känslor kring metoden och frågor om tillämpning.

Datum: 6 oktober

Tid: kl 13.30-15.00

Plats: Pilates Complete

Pris: 750 kr

Bokning: HÄR!

Lärare är Susanna Carolusson, leg psykolog, leg psykoterapeut, handledare & lärare i psykoterapi, organisationspsykolog, hypnoskompetens(ESH), Egostate-terapilärare&handledare (ESTI).

Susanna har 35 års erfarenhet som kliniskt verksam psykolog, psykoterapeut, psykoterapi- och hypnoslärare samt mentor i ledarskap. Hon har varit ständigt internationellt anlitad som vetenskaplig granskare, lärare och moderator i hypnos- och andra psykologiska och medicinska kongresser sedan 1992, i Europa, Afrika, Nordamerika och Nepal. Susanna har varit aktiv i styrelser inom klinisk hypnos; ordförande och hedersmedlem i Svenska Föreningen för Klinisk hypnos, ledamot i certifieringskommittén i European Society of Hypnosis, ledamot i kommittén för medlemskriterier i International Society of Hypnosis, medgrundare och vice president i Egostatetherapy International, och i år nominerad till ett internationellt pris för internationellt erkänd klinisk kompetens och publicerande av klinisk kunskap (ISH). Susanna sitter i ledningen för hypnosutbildning av specialistpsykologer i Sverige, för psykiatrer och psykoterapeuter i Polen, och har i år startat ett tvåårigt utbildningsprogram i klinisk hypnos i St Petersburg. Hon har intervjuats i TV, radio, dagspress samt populär- och vetenskapliga tidskrifter. Hon är författare till två böcker, medförfattare i tre, och ett trettiotal artiklar.

Foto: Vegafoto