Månadens medlemsevent – träning, smoothie & samvaro

På september månads medlemsevent den 23 september bjuder Clara Dymén in alla Pilates Complete- medlemmar till ett hälsosamt event i sin fina studio i Västerlanda, Lilla Edet mellan kl 11.00-13.30.

Clara är en av Team Pilates Completes Tränare, hos oss jobbar hon med både Gruppträning, Personlig Träning och Kurser. Hennes egna rörelsestudio är en nybyggd, ljus och luftig lokal med stora fönster och dörrar rakt ut mot skog och natur.

Varmt välkommen till en härlig rörelseinjektion med skön Garuda och boostande cirkelträning. Vi startar med en skön Garuda-klass guidad av Clara  & efter den, känner vi lugnet på landet och smakar hennes goda smoothies! Med ny kraft kör vi på lite tuffare med ett Complete-liknande upplägg i studion med bla. trx, ringar, gummiband och kettlebells. Alla kan vara med, klasserna är skapade för att passa alla nivåer.

Ett njutbart sätt att spendera en söndag på!

Plats: Moveat, Västerlanda

Du tar dig till och från studion i Västerlanda på egen hand, där Clara möter upp. Passa på att samåka med någon av dina träningskompisar om du inte har möjlighet till egen bil = Medlemsmys! eller åk kommunalt enligt nedan förslag:

Vägbeskrivning:

För bästa rutten i nuvarande trafik besöker du

https://goo.gl/maps/QxcFqN3VvTD2

För buss:

https://www.vasttrafik.se/reseplanering/reseplaneraren/

09.25-09.53 buss GRÖN från Nordstan Göteborg, läge D till Kungälvsresecentrum, läge 4.

10.00-10.38 buss 422 från Kungälvsresecentrum, läge 5 till Ucklumsvägen, Lilla Edet, läge A.

 

Medlemseventet är gratis för dig som är medlem. Först till kvarn gäller!​ OBS! Sista anmälningsdag är onsdag 19 september!

Bokning: http://www.pilatescomplete.se/event/medlemsevent-september-traning-samvaro-smoothie-hos-clara/