Woop woop, vi firar 8 år!

Vi firar 8 år! 8 fantastiska år har passerat sedan vi öppnade upp dörrarna till vår dröm Pilates Complete! 8 år sedan vi hade den första reformerklassen!

Stort tack till alla er som trott på oss, som samarbetat med oss genom åren på olika sätt , till vårt fantastiska team med tränare och terapeuter, till alla er som tränat med oss genom åren på gruppträning, personlig träning, kurser, workshops och alla roliga event som genomförts genom åren. Till våra älskade familjer och vänner som stöttat oss och hjälpt oss!

Utan er hade vi inte stått här idag!

Vi ser fram emot att fortsätta sprida vår passion och kunskap genom Pilates Complete! Tillsammans med Team Pilates Complete vill vi hjälpa människor till en mer hållbar livsstil samt vidare inspirera fler människor till ett friskare liv genom pilates, garuda och yoga. Vi ser fram emot att fler ska besöka oss i vår vackra studio och få uppleva kvalitativ, effektiv och rolig träning i skön atmosfär.

Vi i teamet firade vår åttonde födelsedag med att äta en gudomligt god och hälsosam Chokladfudgetårta med havssalt. Några av har efterfrågat receptet så här bjuder vi på det. Det finns alltid något att fira!

Raw chocolatefudgecake with seasalt

Botten:

1,5 dl solroskärnor

1 dl hasselnötter (eller solroskärnor)

14 dadlar

1/3 tsk havssalt

Mixa solroskärnor, hasselnötter, dadlar och havssalt till en smet som du trycker ut i en springform (12-18 cm) till en botten. Ställ i frysen medan du gör chokladfudgen.

Chokladfudge:

1 burk mandelsmör 180 gr

1,5 – 2 msk agavenektar

0,5 dl kakao (gärna raw)

0,25 tsk flingsalt + lite att strö över

0,5 dl kokosolja (i smält konsistens)

nypa vaniljpulver

Mixa alla ingredienser i en matberedare tills smeten har fått en slät konsistens. Bred över botten och ställ in i kylen i minst en timma. Behåll den i kylen eller frysen fram till servering. Strö lite havssalt på, dekorera med valfria bär/ frukt och eventuellt ätbara blommor.

Njut!