Gå en kurs i pilates, garuda eller yogawings i höst -start v.36

Under v.36 startar våra höstkurser igång. Nyhet för denna höst är vår kurs Pilates for Expats – en kurs som vänder sig till engelsktalande och som vill träna och lära sig pilatesmetodens grundteknik. Utöver denna erbjuder vi även vår grundkurs i Pilates Matwork och de populära specialkurserna i MammaBebis- och Gravidpilates samt Pilates för 60+ Förmiddagsklubben.

Förutom kurser i pilates kan du även träna Yoga goes air – flygande yoga i yogagunga och Total Garuda – kurs i garudatekniken som är en kombination av yoga, pilates och dans. Fördjupa dina kunskaper och få ny inspiration på någon av våra kurser. Våra kurser går över 8 veckor och är öppna för alla och du kan delta utan att vara Pilates Complete-medlem.

NEW! Pilates for expats  – Pilates course in english

Yogawings – Flygande yoga

Total Garuda –  En skön mix av pilates & yoga

Pilates Matwork – grundlägggande pilatesträning

Förmiddagsklubben – Pilates för dig som är 60+

Gravidpilates – Bygg upp kroppen  under hela graviditeten

Mammabebis pilates -Inkl.  Mammamage föreläsning