Cecs workshop för pilatesinstruktörer 15 september

Pilatesmetoden är ständigt i utveckling. Det kommer nya redskap och ny kunskap om träning. Stockholm Pilates Center erbjuder löpande olika typer av workshops riktade mot olika målgrupper t ex privatpersoner och sjukgymnaster. Lördag den 15 september kommer Carita Lesche till oss och Göteborg!

Workshopsen är i första hand i fortbildningssyfte för redan utbildade Pilatesinstruktörer som vill få mer kunskap och inspiration både inom träningsmetoden och senaste rön gällande träning. De kvalificerar också till STOTT PILATES® CEC’s.

Kommande workshops 2018:
Total Barre Amplified, Göteborg 15/9, 10:00-14:30
Fitness Circle® Challenge, Göteborg 15/9, 15:30-17:30

 

Läs mer här och boka din plats senast nu på torsdag den 23e augusti.

 

Foto: Vegafoto