Välgörande onsdags-massage

Det finns få saker som är så välgörande som en massage! Vi skulle vilja skriva att det alltid är superskönt, men ibland gör det ju sådär gottont. Gottont är bra ändå, då vet man att det finns spänningar som släpper och att det kommer att känns skillnad i kroppen efteråt.

Nytt from denna månad är att vi erbjuder massage på onsdagar – från tidig morgon till sen kväll kan du boka en massage eller zonterapi med Melinda. Melinda är diplomerad medicinsk massör och reflexolog med lång erfarenhet att lösa upp blockeringar och få kroppens självläkande kraft att fungera igen.

Ett tips är att boka upp en stående tid precis som många gör med sin PT, fast kanske varannan vecka eller en gång i månaden. Tränar du hos oss på onsdagar rekommenderar vi att du tränar först och tar din behandling sen – då får du en riktig helrenovering. Har du möjlighet så lägg in en fri timme efteråt, det gör att du kan tillgodose dig all kärlek din kropp fått extra bra.

Läs mer och boka här!

Foto: Vegafoto