Träna pilates med oss på Yogobe i sommar!

På Yogobe finner du många olika pilatesprogram att träna efter! Träna med oss på bryggan, gräsmattan eller var du helst önskar! Här kommer några förslag på olika klasser på mattan, med flexband och wobblies. Du kan köra dem separat eller kombinera de olika programmen med varandra.

Matwork Intermediate 45 min

Matwork Flow Core Combo 5 min

Matwork Flow Ben och rygg  5 min

Matwork Flow Push up combo 10 min

Matwork med flexband 30 min

Pilatesduo med flexband 30 min

Stående balans, core & ben 20 min

Pilates med wobblies 45 min

Du kan även följa vårt träningsprogram ”Pilates – styrka inifrån och ut” där du under 4 veckor blir coachad och tar del av pilatesteknik, träningstips och rekommendationer på träningsvideos. Upplägget är att du får lära dig grunderna i pilatestekniken vecka 1, bygga inre stabilitet och styrka vecka 2, öka din rörlighet vecka 3 och utmana hela kroppen vecka 4. Träningen utförs både på mattan och med redskap.

Om du inte ännu provat Yogobe, så bjuder vi dig på en fri prova på- månad. Använd koden PILATESCOMPLETE30 när du skapar ditt konto på Yogobe.com så får du 30 dagar helt gratis och utan bindningstid.