Sommarkurs! SKY training Styrka Kondition Yoga

Under vecka 31 erbjuder vi SKYtraining med träningsprofilen Shirin Djavidi! Fyra kvällar med konceptet SKY som fokuserar på styrka, kondition och yoga. 

SKYtraining, den bästa kombon för en hållbar kropp. Träningsprofilen Shirin Djavidi har tagit fram konceptet SKYtrainingbyshirin för alla som vill bygga styrka inifrån och ut, både mentalt och fysiskt. Med både styrka, kondition och yoga aktiveras alla delar av kroppen för bästa resultat och för att träningen ska bli så rolig och varierad som möjligt. Träningen bygger på att du enbart använder din egen kroppsvikt som motstånd. Det är träning som kan göra i grupp eller själv hemma. All träning anpassas efter gruppen, men vi kliver självklart ur vår komfortzon.

Styrka • Kondition • Yoga

Dag 1 Fysträning

Första dagen kickar vi igång med en lätt joggingtur och fysträning utomhus om vädret tillåter. Vi tar oss till en närliggande park där vi kör ett roligt och utmanande cirkelpass. Vi blandar hög och lågintensiv träning och avslutar med en skön stretch.

Dag 2 Yoga

Dag 2 ligger fokus på yoga för både fysisk och mental styrka. Vi synkar andning och rörelse i ett härligt hatha yoga flow pass. Tillsammans med skön musik, skapar vi plats för eftertänksamhet, medveten närvaro och en mer flexibel och stark kropp på flera sätt.

Dag 3 Fysträning

Åter en dag med kondition och fysträning. Du får möjlighet att fortsatt utmana din fysiska kapacitet med funktionella cardio och styrkeövningar. Shirin anpassar också efter gruppens kapacitet och önskemål. Men syftet med passet är att alltid ha roligt, samt att kliva utanför komfortzonen för att utmana kroppen på olika sätt. Vi avslutar med en skön stretch.

Dag 4 Yoga

Här lägger vi till ett enkelt mantra till vår yoga och knyter ihop säcken efter våra fyra dagar tillsammans. Krigaren, plankan, solhälsningen samt andningsövningar är ett litet axplock från dagens yogapass. Även handstående, skratt och svett utlovas.

Shirin Djavidi, träningsprofilen, personliga tränaren, yogaläraren och journalisten från Stockholm, som numer är bosatt på Mallorca tillsammans med sin familj. Shirin har jobbat med träning och hälsa hela sitt liv, men det var först för fem år sedan som yogan blev hennes kompis på riktigt (innan dess var det bara löpning, styrketräning och tennis). Och det var också då som idén till SKY training föddes, som står för Styrka Kondition och yoga.  Det blev det perfekta samlingsnamnet för den träning som Shirin tycker är allra viktigast för en hållbar och holistisk syn på hälsa. För att träning ska bli av måste den vara rolig, varierad, effektiv och utmanande. Då blir det bra. Häng med på fyra dagar av SKY training med Shirin. Följ Shirin på instagram: skytrainingbyshirin

Följande tider gäller: Måndag 30 juli kl.19.30, Tisdag 31 juli i kl. 18.00, Onsdag 1 augusti kl. 19.30 samt Torsdag 2 augusti kl.18.00

Pilates Complete Summerboost är sommarens bästa injektion. Alla sommarkurser sträcker sig över fyra dagar, måndag till torsdag och är skapade för att du ska få träna med glädje, variation och lekfullhet för bästa möjliga effekt. Läs här för mer information och bokning