Boka senast 1 juni för Earlybird-pris!

Under sommarveckorna bjuder vi åter på våra härliga fyra dagars Summerboost-kurser där du blir inspirerad och får träna med glädje, variation och lekfullhet för bästa möjliga effekt.

v. 27 Mind and Heartmeditation
Pål Dobrin.

Den här veckan får du prova på 4 olika meditationstekniker fyra dagar i rad. Introduktion till fokuserad uppmärksamhet och Mindfulness, Kärleksfull vänlighet, Öppen medvetenhet och Insiktsmeditation

v.28 Playful Pilates
Linda Lindqvist, Jasmin Salhi, Orsolya Deesy och Alina Arcari.

Pilates på alla vis genomsyrar denna roliga och varierande kurs. Under fyra dagar får du möjlighet att prova ett axplock av matt-, redskaps och maskinbaserad pilatesträning som bygger styrka, förbättrar din balans och ökar din flexibilitet med lekfulla och effektiva pilatesövningar.

v.31 SKY-Styrka Kondition Yoga
Shirin Djavidi

Med styrka, kondition och yoga för alla som vill bli starka inifrån och ut. Alla delar av kroppen aktiveras för bästa resultat och för att träningen ska bli så rolig och varierad som möjligt. Träningen bygger på att du enbart använder din egen kroppsvikt som motstånd. Det är träning som kan göra i grupp eller själv hemma. All träning anpassas efter gruppen, men vi kliver självklart ur vår komfortzon.

v.32 Garuda Gear
Jasmin Salhi, Magnus Ringberg, Linda Ahlgren och Clara Dymén.

Upplev Garuda  i alla dess former; Matwork, Brick, Foamroller & Barre. Garuda är en metod där man varierar stretching, andning och träning för att kroppen ska utmanas och utvecklas optimalt. Vridningar, tryck och drag kombineras med svepande rörelser för att öppna upp hela systemet. Metoden är inspirerad av yoga, tai chi, pilates och dans.

v.33 Pilates Wheel
Jasmin Salhi, Khristine Achacoso och Linda Ahlgren.

Den här veckan får du träna pilates på ett lekfullt och kreativt sätt med yogahjulet. Pilatesövningar på hjulet utmanar utmanar både koordination, rörlighet och styrka i hela kroppen.

Boka din plats innan den 1 juni och få vårt Early Bird-pris på 1500 kr/kurs.