Viktig information till dig som tränar hos oss på Pilates Complete!

Ny personuppgiftslag from idag 25 maj.

I och med den nya dataskyddsförordningen (GDPR) börjar tillämpas inom EU idag den 25 maj så vi ger ut denna information till dig som är tränar på Pilates Complete.

Vi vill att du ska känna dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi samlar in, använder och delar med oss av den data som vi sparar hos oss.

Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna informera dig om vad som händer hos oss på Pilates Complete, ge dig personliga erbjudanden samt för du ska kunna ta del av våra digitala tjänster för tecknande av medlemskap, bokning av grupp-, personlig och övrig träning (såsom kurser, workshops och event).

Du har rätt att veta vilka uppgifter vi har om dig. Du har även rätt att begära att dina uppgifter ska rättas eller raderas och att dina uppgifter inte ska användas för direktmarknadsföring. Om du vill veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter kan du läsa vår uppdaterade Integritetspolicy och uppdaterade medlemsvillkor på vår hemsida eller ta del av det utskick som sänds till din epost-adress under dagen.

Tveka inte att höra dig till oss om du har några som helst frågor eller funderingar kring detta!