Pilates på Inspire i Köpenhamn

Fredag den 7 september undervisar Jasmin & Linda två längre workshops i pilates på träningskonventet Inspire i Köpenhamn.

För två år sedan gav de Reformerklasser och propsklasser på Inspire, Danmarks största träningskonvent. Då delade de också scenen med Magnus Ringberg på hans Garudaklass och även i år finner man Magnus på Inspire.

Den första helgen i september är startskottet för höstens träning och många är sugna på att inspireras och komma igång efter sommaren.
Följ med oss till Köpenhamn eller välj att inspireras på hemmaplan, för resten av helgen 8-9 september finns Linda, Jasmin & hela Team Pilates Complete på nylanserade Prana festivalen klicka här för att läsa mer om Prana! Ett helt nytt koncept med all tänkbar träning på bananpiren. Mer info om det i kommande blogginlägg – håll utkik efter extra bra pris och rabattkod!

Dessa workshops undervisar Linda & Jasmin den 7 september i Köpenhamn, för att se hela Inspire-schemat klicka här!

Pilatesinspiration with redondoball and foamroller with Jasmin Salhi and Linda Ahlgren

Challenge your balance and train the deep stabilizing muscles in your body in this pilatesworkshop with focus on balance, stability and core strenght. In this workshop you will train with the props Redondoball/ mini stability ball and with Foamroller.
In a playful way you will learn how to train the basic pilates exercises with Redondoball and foamroller and improve your co-ordination, gain strength and mobility, and shape your body in an efficient way.

Reformer Props with Redondoball and Fitness Circle with Jasmin Salhi and Linda Ahlgren

Obtain optimum results for all parts of the body with the Pilatesmethod in the reformer. In this reformerbased workshop you will increase your strength and mobility and stamina. To spice up the workout you will challenge your balance and stability with extra props as Fitness Circle and Redondoball.