Idag firar vi Pilatesday 2018

Idag är det internationella pilatesdagen som firas över hela världens pilatesentusiaster!

Vi firar detta med att bjuda dig som aldrig varit hos oss tidigare på en helt gratis träningsvecka!!!

Det enda du behöver göra är att följa oss på instagram @pilatescomplete och tagga vän som du vill komma och träna tillsammans med och motivera varför så får ni båda vill träna helt gratis på vårt gruppträningsschema under en valfri vecka fram till och med 1 juli.

Pilates tränas av människor världen och är en välkänd metod för att bli rörligare, smidigare och mer välbalanserad. Grundaren Joseph H. Pilates tränade trots en hel del problem och sjukdomar bort sina svagheter och var i sin absoluta toppform vid ca 50 års ålder. Vid en ålder av 83 år tränade han fortfarande pilates varje dag, en sann förebild och inspiration kring hur vi kan hålla kroppen stark, atletisk och rörlig hela livet!

Dessutom kan du träna gratis på hemmaplan idag då vi i samarbete med Yogobe bjuder på en video med Matwork Flow-Powerhouse. en 10 minuters stärkande klass med fokus på din core. Videon är gratis för alla under hela dagen. Kör hårt och dela gärna

Följ länken till Yogobe och testa pilates! Matwork Flow- Powerhouse

“The Pilates Method of Body Conditioning is complete coordination of body, mind and spirit.”