Garuda Dhara -garuda på stol


Garuda är en underbar träningsform inspirerad av yoga, pilates, dans och tai chi som fokuserar på flöde, rytm och variation. Du rör dig i flödande serier med mycket roteringar och rörelser som ger en ökad styrka, flexibilitet, koordination och uthållighet. Målet är att släppa på onödiga spänningar i kroppen och att bli av med stelhet och stagnation. Resultatet är en starkare och smidigare kropp med förbättrad hållning och ett lättare sinne.

Söndagen den 22 april erbjuder vi en Garudaworkshop i Chair ( Dhara) med Clara. Garuda Dhara är en sittande form av Garudaträning där man jobbar sittande på stol för att koncentrera sig på att stärka upp och öppna upp de delar av kroppen som är stela och svaga på ett mjukt och flödande sätt. Eftersom man sitter på en pall eller stol blir det i viss mån enklare att utföra övningarna, men vi lovar att man trots detta får jobba hårt!

Läs mer och boka din plats här!