Från då till nu- Reformer workshop nu på söndag

Följ med på en resa genom pilates-historien! Lär dig hur pilatesövningarna på Reformern har utvecklats från den ursprungliga, klassiska pilatestekniken som Joseph Pilates undervisade till vår samtida STOTT PILATES-repertoar som vi undervisar idag. Vi kommer att gå igenom och jämföra den ursprungliga avsikten med övningarna och dagens syfte.
En “måste”-workshop för dig som älskar pilates vill veta hur träningsformen har utvecklats och fortsätter att utvecklas allteftersom ny forskning om kroppen och träning kommer.
Reformer-workshopen från nu till då innehåller avancerade reformerövningar och passar dig som tränat pilatestidigare eller är van att träna liknande tekniker som yoga, garuda eller gymnastik.

Instruktör är Tove Gustafsson.

– Det som jag gillar med pilates är att den har gett effekt i annan träning jag gör, utan att jag medvetet anpassat min pilatesträning för det. Att sitta på cykeln går mycket lättare och även när jag simmar känner jag stor skillnad (flyter bättre i vattnet!). Har också märkt stor skillnad när jag spelar golf – jag slår mycket längre och har fått en helt annan stabilitet i mitt spel. För mig är det viktigt att känna glädje i träningen och se att det ger resultat och det har pilatesen verkligen gett mig. Det som är kul med att undervisa är att träffa alla fantastiska människor och se vilka framsteg som görs över tid!

Mer info och bokning här