Mars=pilatespassion!

Under mars månad går pilatesträningen på högvarv. MarchMATness uppmärksammas online över hela världen och på studion erbjuder vi bl.a. extrainsatta pilatesklasser på gruppträningsschemat och en renodlad pilatesworkshop för män!

Pilatesträningen fortsätter att utvecklas från Joseph Pilates grundprogram till en mer modern träning som följer dagens forskning. Mycket har hänt genom åren och vill du vara med på en pilatesresa genom tiden skall du komma på vår specialare Reformer- från då till nu. Roligt, lärorikt och utmanande!

Vår fysiska hälsa är nära sammankopplad med vårt psykiska välmående och vi är glada över att samarbeta med två fullblodsproffs inom den mentala träningen; Pål Dobrin och Paula Warfvinge.

Vi hoppas att du besöker oss för att träna, shoppa vårens skönaste träningskläder eller deltar på något av våra event i vår. Finns du inte i Göteborg kanske våra Wellness-resor till ICE HOTEL eller vår ReCharge-dag i Bokenäset kan locka? Oavsett om vi ses i Korsettfabriken på Kastellgatan eller någon annanstans så önskar vi dig en riktigt frisk och fin vårvinter!

Foto: Vegafoto