Heroica Life Popup-shop i studion hela mars

I mars bjuder vi åter in Heroica Life som Popup-shop i studion. Heroica Life kommer att sälja olika sportkollektioner och märken varje vecka under mars månad. Kläderna går alltså endast att köpas i studion under respektive vecka.Dessutom får du som Pilates Complete-medlem köpa din nya träningsoutfit till ett fint rabatterat pris.

Följande sportkollektioner finns i shopen:

  • 5-11 mars Filippa K soft sport
  • 12-18 mars Gibson Girl
  • 19-25 mars Vie Active
  • 26-31 mars Run and Relax

Jasmin & Linda verkar som ambassadörer för Heroica Life som inspirerar och stärker kvinnor genom träning och livsstil. Deras mål är att ge kvinnor möjligheten att få träningstips, de senaste premiumprodukterna och aktuella träningsevenemang, allt med en feminin touch.

Varmt välkommen in och prova, känna och klämma på kvalitativa, snygga och bekväma träningskläder!