Ny samtalsterapeut på studion

Ny samtalsterapeut på Pilates Complete!

Vi hälsar Paula Warfvinge varmt välkommen till Pilates Complete och vårt team med terapeuter. Paula arbetar som samtalsterapeut med KBT-inriktning och från och med mars finns hon i Pilates Completes behandlingsrum.

Vi hälsar Paula Warfvinge varmt välkommen till Pilates Complete och vårt team med terapeuter. Paula arbetar som samtalsterapeut med KBT-inriktning och från och med mars finns hon i Pilates Completes behandlingsrum.

De flesta människor behöver under olika perioder i livet hjälp med att se på sig själv och sin tillvaro tillsammans med någon annan.Paula hjälper dig att hitta verktyg för att bryta mönster, ändra beteenden och tankar för att skapa balans i livet. Allt för att du ska trivas med dig själv och din omgivning! Om du är intresserad av att veta mer, har du frågor eller vill boka in en tid med Paula är du varmt välkommen att kontakta henne.

På Pilates Complete finner du terapeuter med spetskompetens i osteopati, massage-, och zonterapi, ayurvedisk hälsovägledning och samtalsterapi. Tränare och terapeuter har ett nära samarbete och vårt gemensamma mål är att ge dig som kund en hälsosam, smärtfri och välfungerande kropp.