Nyhet! Mer Garuda på studion tillsammans med Clara

Garuda är en väldigt fin träningsmetod som tränar hela dig. Syftet är inte att göra dig så stark som möjligt utan snarare så rörlig och elastisk som det går. Med nyfunnen mjukhet i kroppen kommer du att märka att du också kan lyfta tyngre och orkar röra dig längre än tidigare trots att du inte tränat specifik styrketräning eller konditionsträning. Garudaträningen varieras med olika redskap och maskiner men framförallt utförs övningarna med olika belastning i olika tempon och rytmer, i olika positioner och riktningar vilket gör att din kropp blir anpassningsbar och klarar av nya utmaningar utan att du får ont eller blir stel.

Vill du träna Garuda hos oss så kan du välja mellan att gå på klass, kurs eller personlig träning. Clara Dymén är ny i team pilates complete men har jobbat med garuda länge. Hon undervisar personlig träning i garudamaskinen på torsdagförmiddagar och även garudakursen som startar på söndag. Clara håller en del garudaklasser på gruppträningsschemat, exempelvis den extrainsatta klassen kl 13.00 nu på söndag.

Känner du dig nyfiken? Tveka inte, garuda är för alla.

Läs mer nedan eller hör av dig till oss med frågor om garudatekniken eller specifikt träningsupplägg. Lättast når du oss via mail: info@pilatescomplete.se

Läs mer om: Garuda KURS
Läs mer om: Garuda PT
Läs mer om: Garuda KLASS