Nya kursstarter v.4

Under v 4 startar våra 8 veckors kurser igen! Våren bjuder på många härliga kurser i Pilates, Yogawings och Garuda. Kurserna är öppna för alla och inga förkunskaper krävs. Nyheter för våren är bl.a Yogawings- Yoga goes air, Reformer och Total Garuda.

Förmiddagsklubben 60+ Den här kursen passar dig som är en aktiv kvinna mitt i livet. Fokus ligger på att träna upp din styrka och stabilitet på ett effektivt men ändå skonsamt sätt.

Kursstart & tid: Vecka 4, Måndag 22 januari kl. 10.00 Instruktör: Lena Sollerman

MammaBebis-pilates I denna kurs vänder vi oss till nyblivna mammor som vill bygga upp sin kropp igen efter graviditet och förlossning. Här får du möjlighet att i lugn och ro stärka upp dina djupa stabiliserande muskler i kroppen och återfå din hållning, tillsammans med din bebis.

Kursstart & tid: Vecka 4, Tisdag 23 januari kl. 10.30 Instruktör: Khristine Achacoso

Gravid-pilates Det finns flera fördelar med att träna Pilates under graviditeten. Du bygger upp kroppen för att orka bära de extra kilon som kroppen lägger på sig under graviditeten. Att träna pilates kan hjälpa dig att snabbare komma tillbaka till din vanliga kropp efter födseln.

Kursstart & tid: Vecka 4, Tisdag 23 januari kl. 18.15 Instruktör: Linnea Carling

Yogawings – Yoga goes air Med yogagungans tygtrapets som tryggt stöd och utmanande motstånd kommer vi ta oss an solhälsningar, krigarpositioner, armbalanser och mobilitetsövningar på ett flygande vis.

Kursstart & tid: Vecka 4, Torsdag 25 januari kl. 17.00 Instruktör: Milla Floryd

Pilates Matwork En perfekt kurs för dig som är nyfiken på vad pilates kan ge och som vill lära dig grundläggande pilatesteknik lugnt och metodiskt. Vi använder den egna kroppen som redskap.

Kursstart & tid: Vecka 4, Torsdag 25 januari kl. 18.15 Instruktör: Emma Cowan

Total Garuda På den här kursen får du utforska stora delar av Garudans fantastiska värld. Garudametoden bygger på rytm, flöde och variation. Kroppen ges möjlighet att hitta både expansion och centrering.

Kursstart & tid: Vecka 4, Söndag 28 januari kl. 11.00 Instruktör: Clara Dymén

Reformer Pilateskurs med den fantastiska pilatesmaskinen SPX Max Reformer! Den här kursen passar både dig som tränat pilates länge men som kanske aldrig testat maskinerna och dig som är nybörjare.

Kursstart & tid: Vecka 4, Söndag 28 januari kl. 15.00 Instruktör: Orsolya Déesy

Anmälan & mer information: Varje kurs är 8 tillfällen á 55 min. Priset är 2 350 kr per kurs. Läs mer om våra kurser och anmäl dig här! 

Missa inte att vi har gratis prova på på vissa av våra kurser under vår Öppet Hus-dag den 14 januari.