Pilates på kontoret

Förra veckan besökte vi SBAB och undervisade i pilates på kontoret. De fick med sig enkla övningar att göra sittande för att minska spänningar i axlar och nacke, vi gick igenom grundprinciperna för pilates och hur man kan använda dem för att jobba med en bättre hållning och vi gjorde enkla stående övningar för att sträcka ut, öppna upp och få igång blodcirkulationen för att behålla fokus och kunna arbeta effektivt.

Har du och ditt företag friskvårdpengar kvar för 2017? Vi håller dig och ditt företag friska med Pilatesträning! Ni ökar produktiviteten, förbättrar trivselfaktorn och minskar sjukdagarna enkelt genom att investera i gemensam friskvård. Fördelarna med att träna tillsammans på arbetstid är många. Träning inspirerar och motiverar alla medarbetare till att vara sitt bästa jag och prestera mer. Sammanhållningen i gruppen förbättras och viljan att arbeta mot ett gemensamt mål ökar.
Vi föreläser om pilates, träning och hälsa för en hållbar karriär och ett njutbart liv. Boka en av våra kunniga föreläsare för att lyfta ert möte. Välj mellan att inspireras i våra vackra lokaler eller låt oss komma till er.
För att läsa mer om våra företagspaket klicka här!