Bilder från fredagens glöggmys

Stort tack alla medlemmar som deltog i fredagens glöggmys! Vi älskar att prata, skratta och umgås tillsammans med er på det vi tycker är årets mysigaste event.

Quiz, glögg, underhållning, nyheter och julklappsshopping fyllde studion med julstämning. En annan härlig nyhet är att vi i vår kommer att kunna erbjuda ännu mer Garuda PT och kurser när Clara Dymén kommer in och blir en i Team Pilates Complete! Ni fick veta att det kommer att finnas ytterligare en reformerklass på gruppträningsschemat och att reformer cardio byts ut till Reformer Boost – en funktionell och atletisk pilatesklass! Lovisa Ahlinder presenterade sig som vår nya studiovärdinna och vi släppte också nyheten om kommande pilatesresor till ICE HOTEL i Kiruna i sommar och höst!
Nu är studion pyntad och adventstiden här. Vi ser fram emot att få dela med oss av fler juliga klappar i shopen och spännande nyheter innan jul!Årets tipspromenad avslutades med en fantastisk prisutdelning från våra vänner:

Vagnelind
Da Matteo
Yogobe
Yogagrossisten
Lilla Ostbutiken i Linné
Pralinboden
Happy M Kitchen
Anna Kronlid
Heroica life
Stort tack också för fina snapshots till: Vegafoto