BLACK FRIDAY-erbjudanden endast idag!

Complete Moves

Pilates Complete goes black med pressade priser på pilatespower med stort P! Påbörja dina julklappsinköp hos oss, när du under en enda dag kan köpa pilatestights, medlemskap, klippkort & personlig träning till oslagbara priser.

OBS! Dessa erbjudanden gäller endast på fredag den 24 november och kan inte förbokas, reserveras eller efterbeställas. 

50% rabatt på Fitfit leggings!

Vi säljer ut våra FitFit Active- tights med oslagbara 50% rabatt på Black Friday!

De fräcka och mångfacitterade tightsen med den livfulla designen erbjuder en kontrast till den typiska helsvarta träningsklädseln. FitFit Active skiljer sig dessutom från mängden traditionella träningsmärken genom dess följsamma, mjuka, och samtidigt färgbeständig, andningsbara och snabbtorkande material. Varje kollektion tillverkas i begränsad upplaga och vi på Pilates Complete är just nu enda återförsäljare i Sverige!

Black Friday pris på alla tights i shopen: 525 kr! ( ord. pris 1050 kr).

Välkommen in till shopen på Pilates Complete mellan kl 08.00 – 17.00 fredag den 24/11 för att känna, prova & handla vinterns hållbaraste tights!

1200 kr rabatt på Medlemskap & Gruppträning 10 klipp!

Bli Pilates Complete-medlem och träna på våra variationsrika och kvalitativa gruppträningsklasser i Pilates, Garuda, Yoga och Barre!

Medlemskap

För att bli medlem och komma igång med din träning så bokar du en introduktion då du träffar en av våra Personliga Tränare (55 min). I denna introduktion ingår hälsoprofil, hållningsanalys, tester av din rörlighet, styrka och balans samt genomgång av STOTT PILATES® grundprinciper.

Som Pilates Complete-medlem får du delta kostnadsfritt på inspirerande medlemsevent varje månad, vi bjuder på te och frukt varje gång du tränar och har fina medlemsrabatter hos våra samarbetspartners.

Gruppträning

Köp klippkort på Gruppträning och träna i små grupper om 10-20 personer/klass med välutbildade och dedikerade tränare. Du utmanar din balans och stabilitet med wobblies, foamroller och boll, ökar din styrka och rörlighet på reformer, tränar din teknik och kroppskontroll på mattan, och får upp pulsen med konditionsträning på jumpboard och bosu.

Black Friday erbjudande:

Medlemskap samt Gruppträning 10-klipp 2000 kr (ord. pris 3245 kr).

Introduktionen som ingår i Medlemskap måste nyttjas senast 2017-12-31, Gruppträning 10 klipp är giltiga tom 2018-01-14.

3 PT för endast 2000 kr !

Få ut maximalt av din träning och nå dina mål på ett snabbare och effektivare sätt! Fynda Personlig träning så hjälper vi dig att förbättra din teknik och få en starkare, smidigare och mer välbalanserad kropp.

Personlig Träning Pilates

Personlig träning i Pilates. Vi på Pilates Complete sätter stort värde vid kvalitativ träning. Personlig träning ger dig nya möjligheter då träningen anpassas enbart efter dina behov och din målsättning. Vi lägger tillsammans med dig upp en plan och du får individuella råd samt ett skräddarsytt träningsprogram. Din Personliga tränare vägleder, stödjer och uppmuntrar dig att våga utmana dig själv och nå din fulla potential.

Den svartaste fredagen i månaden kan du köpa Personlig träning 3 ggr för endast  2000 kr ( ord. pris: 2685 kr).

3 PT-klipp i Pilates är giltiga tom 2017-12-31.

Vi önskar dig en smart & stilsäker Black Friday-shopping! Bokning av träningserbjudanden sker via info@pilatescomplete.se  med namn, personnr, epost och tfnnr.