Årets mysigaste event!

Som alltid firar vi in julhelgerna med ett riktigt mysigt glöggmys tillsammans med våra medlemmar! Vi önskar alla Pilates Complete -medlemmar varmt välkommen till december månads medlemsevent på Pilates Complete Fredag 1 december kl 17-19.

Du som varit medlem hos oss länge vet att just glöggmyset vill man inte missa! Du som är ny medlem bjuder vi in med extra värme till att komma och mysa med oss och lära känna och dina träningskompisar bättre.

Under glöggmyset hinner vi prata med varandra om vår pilatespassion, skratta och umgås. Kompletta pilatesnördar som vi är, ser vi fram emot att utmana dig i vårt årliga Pilatesquiz där du kan testa dina pilateskunskaper och vinna fina vinster. Vi presenterar vårens nyheter och premiäröppnar vår julshop där du kan handla dina klappar i stämningsfull miljö. Självklart har vi extra bra priser i shopen hela kvällen och bjuder på glögg och julgott!

Glittrande hälsningar, Jasmin & Linda med hela Team Pilates Complete

Klicka här för att boka plats för Dig och 1 vän senast 29 november.

Foto: Vegafoto