Yogakonst

Under november månad kan du njuta av vacker fotokonst och yogabilder hos oss på Pilates Complete. Ett fotoprojekt som Milla Floryd gjort i samarbete med fotograf Anna Rosén. 

Idén till bilderna kom från ett behov av nya bilder till hemsida och marknadsföring. Inspirationen till att göra dem med så mycket färg kommer från den Indiska högtiden Holi. När jag efter fotograferingen fick bilderna från fotograf Anna Rosén så var de liksom för fina för att användas så som det ursprungligen var tänkt. En vän gav mig idén att ställa ut bilderna till försäljning – men det kändes inte rätt. Syftet med fotografierna var aldrig att jag skulle tjäna pengar på dem. Efter ett besök med systersonen på Nordens Ark var det bestämt. Bilderna ska säljas och vinstsumman ska skänkas till arbetet med att bevara utrotningshotade djur.

Jag är innerligt tacksam för att Pilates Complete är medskapare till att göra detta möjligt genom att kostnadsfritt skänka utrymme där bilderna kan visas upp. – Milla

Fotografierna är till salu och vinsten på försäljningen av bilderna går till Nordens Ark och deras arbete med utrotningshotade djur. Fotografierna är 30 x 40 cm, finns endast i 5 exemplar/motiv och 4 exemplar/motiv säljs oinramade. Det 5 exemplaret säljs i den ramen de är utställda i.

Fotografierna kostar 630 kr/styck.De inramade exemplaren kostar 730 kr/st.

Varmt välkommen att besöka studion för att se fotografierna. Om du vill beställa någon av fotografierna är du välkommen att kontakta Milla.