Medlemsevent – Ayurvedaföreläsning

På november månads medlemsevent  vill vi inspirera dig till mer energi, ett mer harmoniskt liv och till att få mer balans i livet. Lördagen den 25 november kl. 12.00 föreläser Susanne Vikman om Ayurveda och hjälper dig att lyssna på din kloka kropp, din inre essens. Med nya goda rutiner i vardagen kan du påverka ditt mående till det bättre.

Vad är Ayurveda?
Ayurveda betyder på sanskrit ”läran om livet” och är en 5000 år gammal indisk vetenskap.  Ayurveda beskriver universum och så även människan bestående av fem element: jord, eld, luft, rymd och vatten som delas in i: ”Vata” (luft, rörelse, rymd), ”Pitta” (eld, transformation) och ”Kapha” (jord, vatten, stabilitet).

Hur kan jag få hjälp av Ayurveda?
Vilket element domineras du av och vad behöver du för att må bra? Beroende på vilket element som är drivande i dig så kan du vidta åtgärder och rutiner som skapar mer av harmoni i ditt liv bl a med hjälp av örter och kostråd.

Om Susanne:
Susanne jobbar i sitt eget bolag Essens Coaching där hon erbjuder ayurvedisk hälsokonsultation. Med inspiration ifrån ayurveda kan du skapa mer hälsa och harmoni i vardagen och du får du enkla, naturliga, egenvårdsråd för ditt välbefinnande. Du kan boka tid för Ayurvedisk hälsovägledning hos Susanne på lördagar hos oss på Pilates Complete.

“I ayurveda som ger mig inspiration, kraft och hälsa menar man att allt består av de fem elementen jord, eld, luft, rymd och vatten. Så även vi människor. Om du vet vad du har för konstitution ja då kan du också finna verktyg för mer balans för dej själv.” 

 

Datum: Lördag 25 november kl. 12.00

Bokning: Medlemseventet är kostnadsfritt för dig som Pilates Complete-medlem och bokas via hemsidan.