Organisk träning, helhetshälsa, galna kullerbyttor och… djuriskt snygga tights!

Vi spänner nu över en bredd som vi länge drömt om. Innanför Pilates Completes dörrar finns experter på det mesta inom träning och hälsa. Vi specialiserar oss på pilatesträning, där har vi alltid vår grund och de flesta av våra klasser, kurser och nästa all personlig träning vi erbjuder är i pilates. Pilatesträningen i sig är ensam redan en holistisk träningsform, dvs den ser till hela människan, hur man tränar, lever, äter och sover. Det fina är att om man tränar mycket pilates men behöver hjälp med att just äta bättre, sova skönare och leva mer hälsosamt så har vi både samtalsterapi, aromamassage, kostrådgivning och osteopati som en komplement till träningen. Allt för att du ska må så bra som möjligt.

Behöver du bara vara lite wild & crazy för att muntras upp och må bättre så kan vi hjälpa dig med det också!

Just nu har vi jordens snyggast tights från FitFit i shopen! Djurriket inspirerar och både i rörelse,träning och utseende. Att vara smidig som en katt är mångas dröm och varför inte börja förvandlingen i ormskinns-leggings eller leopard-tights? Som sagt galet snygga, och… du hittar dem bara hos oss!
Är det inte galet nog så har vi fortfarande platser kvar till lördagens workshop med Milla – kullerbyttor, klättring och skönt häng i yogagungorna under 3 h. Låter det lekfullt nog?!

Foto: Vegafoto