Reformer workshop

Söndag den 1 oktober håller Tove workshop med den fantastiska pilatesmaskinen SPX Max Reformer.

Övningarna utförs både sittande, liggande och stående och kan varieras i oändlighet. Reformermaskinen är en kombinationsmaskin med rörliga enheter, den kan både hjälpa till att förenkla övningar när det behövs genom fjädrat motstånd men kan också utmana styrkan i hela kroppen genom tyngre belastning. Optimal styrke-, stabilitets- och rörlighetsträning för både atleter och ovana utövare. Pilatesträning när den är som allra roligast helt enkelt.

 

Workshopen passar både dig som tränat pilates länge men som kanske aldrig testat maskinerna, och dig som är helt nybörjare. Fokus ligger på att forma om och stärka upp kroppen med grundläggande STOTT PILATES® övningar.

Instruktör är Tove Gustafsson. Fullt certifierad STOTT PILATES® Instruktör med lång erfarenhet av både pilates och annan träning såsom TRX, CORE™, Spinning  m. fl.