Träna dig till en friare kropp med Garuda

Garuda är en underbar träningsform inspirerad av yoga, pilates, dans och tai chi som fokuserar på flöde, rytm och variation. Du rör dig i flödande serier med mycket roteringar och rörelser i 3D där träningen ger en ökad styrka, flexibilitet, koordination och uthållighet. Målet är att släppa på onödiga spänningar i kroppen och att bli av med stelhet och stagnation. Resultatet är en starkare och smidigare kropp med förbättrad hållning och ett lättare sinne.

Vi erbjuder individuell Garuda-träning i vår kompletta PT-studio i Garuda Apparatus samt mattbaserad träning med mindre redskap som Garuda Chakra (foamroller), Garuda Dhara (stol) och Garuda Graha (block). På gruppträningsklasserna tränar vi Garuda matwork, barre och brick, just nu har vi 2 gruppträningsklasser i veckan.

På onsdag har vi en 90 minuters workshop i Garuda Dhara, klicka här om du vill läsa mer eller boka en plats! Har du aldrig provat Garudaträning förut så är Garuda Foundation den perfekta starten. På foundation går man igenom grunderna i tekniken och lär sig de första övningarna som kommer igen i alla garudaklasser och redskap. Klicka här för att boka dig på Garuda Foundation.

Såhär säger en av våra medlemmar om PT i Garuda Apparatus:
“Personlig träning i Garuda Apparatus visade sig vara ett skönt och bra sätt att hitta stelheterna i kroppen och hjälper till att göra mig smidigare. Maskinen ger både stöd och bjuder på utmaningar, och jag känner att jag blivit starkare och mer välbalanserad.”

Foto: Quarter studios