Extrainsatt Space M yogaklass imorgon lördag

Extrainsatt Yogaklass imorgon lördag!

En timmes härlig Space m:yoga med lite extra fokus på stående sekvenser, squat- mönster och benbalanser. Denna klass kommer att filmas som en del av Claras licensering till Space M Yogalärare.

Space m:yoga -en yogaform där kroppen ges möjlighet att utforska dina rörelser. Med en tydlig förankring mot underlaget skapar vi plats och kontroll med aktiv spridning kring lederna. Sekvenserna bygger på ett konstant flöde som tar oss från punkt A till B på ett smidigt, följsamt och dynamiskt sätt. Vi jobbar utifrån vår egen arkitektur och förutsättningar. Space m:yoga är tillåtande och lekfull. Hela din kropp ges utrymme och får ta plats. Space m:yoga är utvecklad av Magnus Ringberg, fysioterapeut och yogalärare med lång och bred bakgrund inom olika rörelsemetoder.

Lördag 23 september kl. 16.00

Klassen är 60 minuter.

Bokning: Klassen är avsedd för Pilates Completes medlemmar. Du bokar din plats via vårt bokningsystem timecenter precis som en vanlig gruppträningsklass!