Nyhet på hemsidan – videos presenterar varje gruppträningsklass

Har du besökt vår nya hemsida? Nu har den inte bara en ny snygg design och nya krispiga bilder. Nu finns det också beskrivande videos för alla gruppträningsklasser!
Tanken är att du som är ny och inte riktigt vet vad alla spännande ord på gruppträningsschemat som “props”, “reformer” & “complete” betyder kan få hjälp att välja vilken klass du ska gå på. Du klickar enkelt på klassen du är intresserad av och tittar på videon.

För många är det fortfarande okänt hur varierad en modern pilatesträning kan vara. Vi har därför tagit hjälp av vår grymme inhouse fotograf Michael från Vegafoto med att dokumentera vår gruppträning. Som alltid så är det våra riktiga medlemmar du ser i filmerna. Vi vill visa dig hur vår gruppträning verkligen ser ut, inga inhyrda modeller som aldrig tränat pilates, utan starka, friska människor som älskar pilatesträning. Det är dem vi visar och det är dem du möter när du kommer till oss.

Så ta dig gärna några sekunder och titta igenom våra presentationsvideos, längre än så tar det inte. Vem vet, kanske blir även du blir överraskad över variationen vi erbjuder!?