Träna pilates hemma & på kontoret

Att träna pilates hemma är snabbt, enkelt och du kan välja att utföra din träning precis vilken tid du vill. Du behöver inte boka tid, gå utanför dörren eller ens sätta på dig träningskläder!
Just nu finns det nya pilatesvideos på Yogobe. Nyheter är bl.a. 30 min Pilates med Ministability ball, även kallad mördarbollen, och 10 min Office-pilates som du kan göra på kontoret när du behöver en paus.

Du vet väl att du kan träna helt gratis med oss och alla våra grymma kollegor (Johanna Andersson, Johanna Alvin, Matthew Griffiths, Milla Floryd, Monika Björn m.fl. m.fl.) på Yogobe en hel månad? Träna hemma med oss hur ofta du vill och bli starkare, smidigare & mer välbalanserad!

Klicka här för att läsa mer och börja träna med Team Yogobe på Sveriges mest kvalitativa onlineträning.