Garuda workshops med Jasmin & Linda i höst

Garuda kan tränas på många olika sätt och i höst har Jasmin och Linda två inspirationsworkshops i Garuda.

Först ut är Garuda Dhara med Linda den 27 september – en garuda workshop sittandes på stol. Det är ett riktigt skönt sätt att träna hela kroppen i alla dess riktningar och linjer på ett förenklat sätt. Trots att man sitter ner och tränar så är övningarna jobbigare än man tänker sig och man får arbeta ordentligt runt höfter, ben och bål. Ökad styrka, flexibilitet, kordination och uthållighet med en känsla av lätthet och välmående utlovas.

Garudaworkshop nummer två är Garuda Foundation med Jasmin den 12 november, det är en grundläggande workshop i Garudatekniken med fokus på liggande övningar på golvet där alla övningar är skapade för att känna in kroppen och dess arkitektur samt skapa en öppen, stark och flexibel kropp. Workshopen passar både dig som aldrig tidigare provat och som är nyfiken på Garudatekniken men också dig som tränat Garuda längre och vill få en djupare förståelse för tekniken.

Garuda erbjuder både kardiovaskulär träning med djupt mentalt fokus och ett av målen är att hitta avslappning i rörelsen. Garuda ger ny vitalitet, kraft och låter kroppen hitta expansion och centrering. Resultatet är en starkare och smidigare kropp med förbättrad hållning och ett lättare sinne.

Inspireras tillsammans med oss i höst. Du bokar din plats på workshopsen här!

Foto: Per Norberg