Heroica Life Popup-shop i studion i september

Efter gårdagens lyckade medlemsevent där vi hade äran att få besök av Kate från Heroica Life och Alex från Yuhme med efterföljande mingel, shopping och träningsprat så är vi taggade för månadens Popup-shop med Heroica Life-kläder.

I samband med vårt nya samarbete med Heroica Life kommer du att kunna shoppa träningskläder från Herocia Life på Pilates Complete under hela september. Heroica Life Popup-shop kommer att sälja olika sportkollektioner och märken varje vecka i september med träningsmärket Vie Active som start denna vecka. Kläderna går alltså endast att köpas i studion under respektive vecka.

Följande sportkollektioner finns i shopen:

4-10 september                Vie Active

11-17 september                Gibson Girl

18-24 september              Yoga Design Lab and Yuhme

25 sept – 1 oktober           Filippa K soft sport

Heroica Life inspirerar och stärker kvinnor genom träning och livsstil. Deras mål är att ge kvinnor möjligheten att få träningstips, de senaste premiumprodukterna och aktuella träningsevenemang, allt med en feminin touch.

Varmt välkommen in och prova, känna och klämma på kvalitativa, snygga och bekväma träningskläder! Om du vill träffa Kate från Heroica Life  för frågor eller annat kring märkena finns hon hos oss på Tisdagar kl. 18-19.15 och Fredagar 11.30-12.30.