Garuda Barre -nyhet på gruppträningsschemat

Höstens nyhet på vårt gruppträningsschema är Garuda Barre.

På våra Garudaklasser fokuserar vi på flöde, rytm och variation. Du lär dig grundläggande Garudateknik  och att hitta avslappning och precision i varje rörelse för ny vitalitet, kraft och ökad flexibilitet. På den här klassen som är en blandning av yoga, pilates och dans.  tränar vi med den egna kroppen samt använder redskapet Garuda Brick som ger en ökad intensitet och bättre form. Förutom dessa tekniker ingår nu även Garuda Barre. Garuda Barre är sköna, flödande garudasekvenser vid balettstången som kompletterar den mattbaserade träningen på golvet. Då Garudaträningen går ut på att hela tiden variera övningar för en elastisk kropp kommer klasserna ibland innehålla en liten del vid balettstången och ibland en hel klass med Garuda Barre.

Movement is our prayer!

Pilates Complete-Garuda from Pilates Complete on Vimeo.