Månadens medlemsevent – Heroicalife mingel

På måndag den 4 september bjuder vi in alla Pilates Complete-medlemmar till en mysig mingelkväll fylld av prisvärd shopping. Unika märken från Australien, USA och England kommer att finnas i shopen, dessa hittar du ingen annanstans i Sverige just nu!
Du får möjlighet att känna på den fina kvalitén i Heroicas plagg, träffa Heroicas grundare Kate och hittar du något du gillar så handlar du till 20% rabatt under kvällen. Med exklusiva erbjudanden och fina möten lovar vi att du inte kommer att bli besviken!
Heroica Life inspirerar och stärker kvinnor genom träning och livsstil. Deras mål är att ge kvinnor möjligheten att få träningstips, de senaste premiumprodukterna och aktuella träningsevenemang, allt med en feminin touch. Jasmin och Linda är nyblivna ambassadörer för Heroicalife där de kommer att bidra med kvalitativa träningstips och texter till Heroicas kunder.
Varmt välkommen till en fashionabel afton på Pilates Complete!

Datum: Måndag 4 september
Tid: 19:30 – 21.00
Bokning: http://www.pilatescomplete.se/event/medlemsevent-heroica/

________________________________________________________________________________________
” SHE WAS TIRED OF WAITING FOR A HERO SO SHE BECAME ONE”
At Heroica we believe that Women are empowered through fitness and want you to look and feel your best both inside and out. From modest beginnings we strive to bring the best brands to Scandinavia and Europe. We’re dedicated to keep you working out in style with hand picked collections including specific athleisure must-haves for activities like Yoga, Pilates and Gym Sessions or for having Fika with friends. Our collections include only the best sportswear designs from around the globe including labels from Scandinavia, USA, Australia and Europe for that on-point gym look. Let us do the hard work for you in finding the best pieces that will fit effortlessly into your everyday active life.