Vilken sorts pilatesträning behöver du?

På Pilates Complete erbjuder vi en enorm bredd på gruppträningen trots att vi “bara” har bodymindträning på schemat. Vilken typ av pilatesträning är det du behöver eller är nyfiken på just nu? Säkert finns det någon klass vi kan erbjuda dig att prova på som du inte har provat förut!

Söker du en mjuk matworkklass där du får koncentrera dig på att lugnt och fint hitta rätt teknik och verkligen känna efter? Hitta in i din andning och landa i kroppen där den är just nu, repetera grundprinciperna, basövningar och ge dig själv en nystart på våra Mattworkklasser.

Längtar du efter en konditionskrävande Reformer Cardio-klass eller en pulshöjande Complete-klass för att verkligen kicka igång kroppen och komma i form på riktigt?! Ibland är det faktiskt så att om vi hela tiden letar efter att träna med perfekt teknik, om vi alltid jobbar långsamt i samma tempo så utvecklas vi inte. Ibland måste vi chocka kroppen för att få resultat! Om du känner på dig att det är en höjning och ny utmaning du behöver i din pilatesträning är detta klasserna du ska välja! Träna dig starkare och mer explosiv för att klara tuffare belastning när det verkligen behövs. Alltid smart förstås.

Känner du dig stel och har svårt att nå ner till marken när du ska knyta skorna eller har du ont i ryggen när du vaknar? Då är det kanske en garuda- eller yogaklass du ska välja! Garudaträningen gör dig smidigare, mjukare och mer elastisk i hela kroppen. Garuda är en kombination av pilates, yoga och dans – även inspiration av taichi och chi gong vävs in. Du får mer utrymme både i tanken och kroppen när du tränar Garuda.
Lika mjuk, utsträckt och skön i kroppen som efter garudaträning känner man sig efter ett riktigt kvalitativt yogapass. Våra yogaklasser är lekfulla, fysiskt utmanande men innehåller också avslappning och stillhet. Yoga är en hel livsfilosofi som kan ge dig mycket mer än du förväntar dig, och yogan är ett perfekt komplement till pilatesen.

Har du tränat pilates länge och börjar känna dig lite uttråkad så är det våra props och nivå 2 klasser du ska gå på. Variation, nya utmaningar och tuffare kombinationer på de vanliga övningarna utlovas. Lite snabbare tempo ibland, lite större rörelseutslag ibland, lite svårare koordinaton ibland och lite roligare varianter på de mest grundläggande övningarna kan vara vad du behöver för att hitta tillbaka till pilatesgnistan igen!

Oavsett var du är i din träning just nu så törs vi lova dig att vi har en klass som ger dig det du behöver. Ibland känns det inte så motiverande att gå iväg och träna när man har jobbat en hel dag och är trött, stressad och slutkört. MEN! Det är just då du ska komma till oss! Låt oss ta hand om dig och hjälpa dig att hitta rätt, för trots att vi ” bara” erbjuder bodymindträning så har vi en enorm bredd på klasserna.
Variera också vilka klasser du går på under året, på så sätt kommer du att träffa de flesta av oss i Team Pilates Complete.

Tveka aldrig att fråga oss om du har funderingar kring din träning, vi finns här för dig!

Foto: Vegafoto