Konsten att påbörja något nytt

När man är ledig på sommaren har man lite mer tid att fundera över hur man vill leva under resten av året. Om det är något man vill förändra, som att t.ex. slappa mindre i soffan och träna mer pilates så är en bra idé att börja med att planera hur förändringen ska gå till. Många gånger vet vi vad vi vill ändra på, men trots det är det lättare sagt än gjort. Är din vana att slappa i soffan fast du vet att du egentligen vill träna pilates så är vårt tips att hitta en belöning som du ger dig själv varje gång du har gått och tränat. Unna dig sedan en ännu finare present när du har gått på 10 pilatesträningar och en ännu finare när du har tränat 20 gånger!
Vi vet att belöningar fungerar dels för att vi belönar oss själva när vi nått våra delmål, och det håller oss motiverade och dels vet vi vet att kroppen och hjärnan alltid strävar efter det alternativ som är förknippat med mest välbehag. Så; bestäm dig en gång för alla för att ändra på det du vill och gör en plan för hur det ska gå till. Skapa de allra bästa förutsättningarna för dig själv så att det blir enkelt att lyckas, så att det blir roligt att förändra och ge dig själv de finaste presenterna varje gång du lyckas… ett steg i taget!

Tänk positivt och var stolt över dig själv för varje litet framsteg. Vår kropp är fantastisk och den behöver så lite för att kunna ge massor tillbaka. Som Joseph Pilates sa: “Efter 10 ggr med pilates känner du skillnaden, efter 20 gångers träning syns skillnaden och efter 30 gånger har du en helt ny kropp!”

Självklart hoppas vi att du vill börja träna pilates hos oss! Vill du testa gratis så är du varmt välkommen på våra provapå-klasser v 34, en perfekt start på dina nya pilatesvanor och vi utlovar fina priser i shopen så att du tom kan börja med att ge dig en present redan efter den allra första gången!
Varmt välkommen till oss!

/ Team Pilates Complete

Foto: Vegafoto