Vi startar samarbete med Heroica

Äntligen kan vi berätta att vi startar ett nytt samarbete med Heroica!

Heroica Life inspirerar och stärker kvinnor genom träning och livsstil. Deras mål är att ge kvinnor möjligheten att få träningstips, de senaste premiumprodukterna och aktuella träningsevenemang, allt med en feminin touch.
Nu startar vi på Pilates Complete ett samarbete med Heroica för att ytterligare kunna inspirera träningsintresserade människor på ännu fler sätt. Jasmin och Linda kommer som nya Heroica Life Ambassadörer att dela med sig av sina bästa pilatestips till alla hjältinnor, ge råd för hållbar träning och skriva om sina erfarenheter som kvinnliga företagare i hälsobranschen.
Hela september månad kommer utvalda Heroica-kollektioner att finnas i Pilates Complete-shopen med märken som Vie Active, Adanola och Lilybod. Den fjärde september bjuder vi in till månadens medlemsevent där alla Pilates Complete medlemmar får möjlighet att känna på Heroicas nyaste kläder, träffa Heroicas grundare Kate och handla till väldigt förmånliga priser. Den 13 september hålls en gratis Heroica-klass på Pilates Complete och många fler spännande nyheter planeras för fullt just nu!

Om Heroica:

Heroica drivs av Kate, ursprungligen från England, som när hon flyttade till Sverige tyckte att det fanns ett glapp på marknaden för kvinnor där de kan köpa vackra, kvalitativa och passande sportkläder. Kate älskar att hålla sig i form och har tidigare jobbat med sportkläder på ett stort företag. Nu jobbar hon med sitt Heroica där hon letar efter de bästa märkena från hela världen och tar dem till Göteborg.

More about Heroica;

At Heroica we believe that Women are empowered through fitness and want you to look and feel your best both inside and out. From modest beginnings we strive to bring the best brands to Scandinavia and Europe. We’re dedicated to keep you working out in style with hand picked collections including specific athleisure must-haves for activities like Yoga, Pilates and Gym Sessions or for having Fika with friends. Our collections include only the best sportswear designs from around the globe including labels from Scandinavia, USA, Australia and Europe for that on-point gym look. Let us do the hard work for you in finding the best pieces that will fit effortlessly into your everyday active life.