Din gruppträning hos oss i augusti

Pilates, Garuda, Yoga och Barre!
Hos oss tränar du alltid i små grupper om 10-20 personer/klass med välutbildade och dedikerade tränare.
Passa på att träna lite extra under den här perioden när det är mindre folk i stan. När semestern går mot sitt slut och det är dags att ta tag i rutiner, träning och arbete igen så kan det ibland kännas lite trögt att komma igång igen. Vi vill att du kommer till oss och är glad och stolt över att du börjar träna direkt efter din ledighet, du behöver inte träna hemma för att vara i form när du kommer till oss. Anledningen till att du kommer på klass är inte för att prestera utan för att få. Det heter ju inte Pilates-perfekt utan Pilates-träning, eller hur?

Vi finns här för dig! Varmt välkommen.

Aktuellt schema vecka för vecka finner du här. Höstens gruppträningsschema startar den 28 augusti och sträcker sig hela vägen fram till den 22 december.

Foto: Vegafoto