Vi är totalt Garudifierade

Vi älskar träningsformen Garuda! Tekniken bygger vidare på den pilates som vi har tränat i så många år, den är en perfekt påbyggnad om man, som vi, tränat mycket pilates men faktiskt lika bra för dig som idrottat mycket. Enkelt förklarat kan man säga att i Garudaträningen rör vi oss i stora rörelser som stretchar ut och öppnar upp våra tightaste partier, vi tränar i långa övningsserier utan uppehåll som gör oss uthålligare än tidigare och vi tränar i olika rytmer på ett annat sätt än vi gör i den traditionella pilatesen, vilket utmanar kroppen på ett annat sätt och ger oss en djupare styrka. När vi tränar Garuda känner vi att vi kommer åt andra delar i kroppen än vi gör i vår andra träning, nästan som i yoga, men inte riktigt. Vi upplever att stelheten kring bröstkorg, ländrygg och höfter försvinner och våra kroppar känns otroligt mycket mjukare och skönare! Med andra ord kan man kan säga att vi är helt Garudifierade.
Vill du också testa träningsformen som vi är så sålda på? Var med på vår 4-dagarskurs som vi startar nu på måndag!
Pilates Complete Summerboost “Total Garuda” är sommarens sista intensivkurs & helt klart den bästa träningsinjektion du kan få. Under nästa vecka, v. 33 får du träna Garuda fyra kvällar i rad med Linda & Jasmin.
Garuda är en metod där man varierar stretching, andning och träning för att kroppen ska utmanas och utvecklas optimalt. Vridningar, tryck och drag kombineras med svepande rörelser för att öppna upp hela systemet. Metoden är inspirerad av yoga, tai chi, pilates och dans. Träna Garuda i alla dess former: Matwork, Brick, Foamroller & Barre.

Måndag Garuda Matwork – Grundläggande garudaklass med djupa roteringar och tredimensionella rörelser för en friare andning och ett klart sinne.

Tisdag Garuda Graha – Garudaträning på yogablock med utmanande sekvenser som bygger styrka och kraft för hela kroppen.

Onsdag Garuda Chakra – Garuda på stabiliseringsrulle för bättre balans och centrering. Målet är att hitta avslappning i rörelsen och samtidigt bygga en stark core.

Torsdag Garuda Mala – Stående garudaklass vid barren med uthållighetsträning och nya variationer på grundövningarna som avslutas med en skön stretch.

Kursen är öppen för nybörjare såväl som för vana utövare och instruktörer. Kursen går mellan 14-17 augusti kl. 18.00. Varje kurstillfälle är 75 minuter.

Läs mer och boka din plats här!