Vi förlänger sommarkänslan

Visst kan 2 sommarveckor passera på ett ögonblick, men när man längtar efter något så kan de också kännas som en evighet. Vi märker att ni har längtat lika mycket som vi efter pilatesträningen eftersom klasserna är fullbokade och PT-timmar bokas i en rasande fart! Vi ser också den tydliga trenden att fler och fler av er väljer att vara aktiva på er semester, ni tränar som aldrig förr. Ett underbart exempel på det är när Linda på sin första klass efter ledigheten frågade om gruppen var redo att komma igång med pilatesträningen igen och en av deltagarna svarade att hon hade en sådan otrolig träningvärk efter att ha tränat med henne på Yogobe hela sommaren! Så komma igång behövde hon inte, men gärna sträckas ut 🙂

Nu förlänger vi sommarkänslan så mycket vi kan på studion, för även om Pilates Completes sommarstängning är över så är det mycket kvar av sommaren ännu… Vi har ytterligare två Pilates Complete Summerboost kurser kvar, vi utbildar lärare i både Yogawings och Space M Yoga den närmaste veckan och vi firar att vår fantastiska Khristine är tillbaka i Team Pilates Complete med ett rykande hett medlemsevent den 22 augusti.
Har du fortfarande semester och befinner dig utanför Göteborgs gränser hoppas vi att också du känner av en skön träningsvärk från din dagliga onlineträning med oss på Yogobe. Längtar du efter live undervisning och hands on korrigeringar så vet du var du finner oss; i världens vackraste pilatesstudio!