Flygande nyheter!

Vi vill ge Dig en flygande start på din träning i höst och gör det genom att avslöja en rolig nyhet;
Från och med vecka 35 kommer Milla Floryd att ha fasta PT-tider för Yoga Wings hos oss. Tidigare har vi haft enstaka tider en gång i månaden men nu kommer du ha möjlighet att boka in en fast tid i veckan för Personlig Träning i yogagungan med Milla! Läs mer här!

Har du deltagit på någon av våra Yogawings kurser under åren eller varit med på någon av våra flygande workshops så ska du boka in datumet den 14 oktober för då har vi en workshop på fortsättningsnivå som vi kallar för Growing Wings. Nya, spännande flöden i gungan och överraskande positioner utlovas!

Har du aldrig provat flygande yoga så har du möjlighet att testa den 26 augusti – läs mer här eller den 27 augusti – läs mer här.

Varmt välkommen till en flygande höst tillsammans med oss!