Idag öppnar vi igen!

Idag öppnar vi studion igen efter 2 veckors sommarledighet! Vi har längtat efter att komma tillbaka och träna tillsammans med er igen, och vi ser på bokningarna att ni längtat lika mycket som vi! Ikväll är matworkklassen helt fullbokad men det finns platser kvar till Barreklassen om du är sugen på att träna idag. Underbart!
Den här veckan och 3 veckor framåt har vi ett reducerat sommarschema som gradvis byggs upp med fler och fler klasser allteftersom vi i Team Pilates Complete återvänder från lantställen, resor och strandhäng.
Aktuellt sommarschema finner du här!

Redan idag och i morgon finns det lediga tider för Personlig Träning för dig som vill starta igång din pilatesträning med högsta kvalitet. Under nästa vecka finns många lediga tider att välja på hos både Philip & Khristine. Hör av dig via mail om du vill boka en lyxig PT-timme!

Våra årliga Sommarkurser – Pilates Complete Summerboost fortsätter, nästa vecka är det Pure Pilates och veckan därefter Total Garuda. Båda kurserna ligger under 4 kvällar och du kan delta utan förkunskaper eller medlemskap. Fortfarande finns några platser kvar till båda kurser.

Vi håller tummarna för fortsatt fint väder och utomhusträning på våra vackra terrasser, har du inte sett våran nyaste video med pilates utomhus så finner du den här!

Varmt välkommen tillbaka till oss och en ny inspirerande träningstermin!

Foto: Vegafoto