Träna med oss på Yogobe i sommar!

Pilates Complete - Yogobe

SOL * VÄRME * SALTA BAD * GLASS * SANDEN MELLAN TÅRNA * LATA DAGAR * LJUMMA NÄTTER * SKRATT * GRÖNSKA * FAMILJETID * SEMESTER * KLARBLÅ HIMMEL * SMULTRON PÅ STRÅ * ROSÈVIN * TRÄNING PÅ BRYGGAN * KÄRLEK = SOMMAR

Sommaren är en härlig tid! För de flesta av oss betyder sommar några veckors ledighet ifrån arbete och vardag. Tid för tanke och reflektion. Vad betyder sommar för dig? Vad vill du göra med din sommar? Om du vill fylla din sommar med träning kan du träna med oss på Yogobe.

Pilates Complete Yogobe sommar 2017 from Pilates Complete on Vimeo.

Du kan när du vill och var du vill träna med oss på Yogobe.  Yoga/träna/förkovra dig online med oss på Pilates Complete i sommar! Ange kampanjkod PILATESCOMPLETE30 när du skapar ett konto på yogobe.com/register?campaign och få dina första 30 dagar helt gratis och utan bindningstid.

Nu sommarstänger vi studion under två veckor. Från v. 31 öppnar upp studion igen! Närmast ligger våra sommarkurser i yoga, pilates och garuda “Pilates Complete Summerboost”.

Vad du än väljer att göra med din sommar så önskar vi dig sköna, varma dagar, solbrända ben och ett och annat uppfriskande dopp i havet!

Team Pilates Complete