Khristine tillbaka i Team Pilates Complete!

Vi är så glada över att få välkomna Khristine tillbaka till Team Pilates Complete!

Khristine jobbade hos oss på Pilates Complete mellan 2013-2015 och flyttade därefter till Malmö där hon fortsatt arbetade med pilatestekniken på två olika studios.  Nu är hon tillbaka i Göteborg efter två års flytt, föräldraskap och resande.

Khristine kommer att arbeta som personlig tränare och du kommer även att möta henne på våra gruppträningsklasser redan i sommar!

Khristine Acchacoso is a Fully Certified STOTT PILATES® Instructor Levels 1 & 2: Essential, Intermediate, Advanced for Mat, Reformer, Cadillac, Chair & Barrels and Injuries and Special Populations (ISP).She started her Pilates practice and training in the Philippines and has been teaching since 2007. She loves creating a challenging workout and makes sure she addresses the foremost needs of her clients such as de-stressing and pain relief through safe and effective movement and techniques.