Yogiflow- sommarkurs v31

Pilates Complete Summerboost är sommarens bästa träningsinjektion. Alla sommarkurser sträcker sig över fyra dagar, måndag till torsdag och är skapade för att du ska få träna med glädje, variation och lekfullhet för bästa möjliga effekt. Under v31 kan du träna yoga fyra dagar i rad.

Häng med på vår Yogiflow-kurs med Mariell Ehlin under v.31.

Pranayama och Vinyasa. På denna sköna kurs tränar du vinyasayoga och fördjupar din yogapraktik genom att lära dig mer om grundläggande pranayama (andningsteknik) samt dess betydelse och påverkan på vår hälsa. Att skapa kontakt med kroppens insida är en central del i att förstå helheten för vad yoga är. Pranayama ger dig som utövare möjlighet att styra och rikta din livsenergi. Varje klass inleds med pranayama och ett kortare mantra som vi sjunger tillsammans. Klassen följs därefter av ett vinyasaflöde som varje dag har ett nytt tema och fokus. Under dessa dagar får du med dig praktiska redskap som ökar din känsla av närvaro, kroppsmedvetenhet, styrka och balans.

Kursen är öppen för nybörjare såväl som för vana utövare och instruktörer. Kursen går v. 31, 31 juli-3 augusti kl. 18.00. Varje kurstillfälle är 75 minuter. För mer info och bokning.