Nya pilatesvideos filmade!

pilatescomplete gruppträning film med vegafoto

Igår filmade vi hela 8 timmar på studion! Gruppträningen var det som skulle dokumenteras och presenteras på bästa sätt. Som alltid med ER – våra fantastiska medlemmar, som är bättre än alla supermodeller i världen, och med vår pilatesfotograf Michael Jönssson från Vegafoto.
Fortfarande är det många som inte riktigt vet vilken typ av pilates vi erbjuder på studion och därför känns det viktigt att på ett tydligt och enkelt sätt visa genom rörlig bild hur vår träning går till. Pilates har så mycket att erbjuda och vi är stolta över att kunna erbjuda en sån bredd och stor variation på pilates, garuda, barre och yoga.

Tusen tack alla som deltog under dagen – tränare, instruktörer, medlemmar och fotograf. Vi ser fram emot att få dela med oss av resultatet!
Pilatespussar Linda & Jasmin