Reformera din kropp

Reformermaskinen är en riktig supermaskin som tränar oss från topp till tå! Oavsett om du är nybörjare eller atlet så har vi reformerträning som passar dig.

På vårt gruppträningsschema har vi vanliga reformerklasser som alla kan delta i, inga förkunskaper krävs utan det är bara att boka upp sig och börja träna. Vi har också reformerklasser på fortsättningsnivå, dem kallar vi Reformer 2. Reformer 2 är en koordinativ och tonande klass för dig som tränat reformer under en längre tid. Vi tränar för att uppnå optimala resultat för hela kroppen med mer utmanande övningar för styrka, balans och uthållighet. Man bör ha grundläggande kunskap i reformer-inställningar och övningar när men deltar på denna klass. Sist men inte minst så har vi våra konditionsklasser på reformermaskinen, dessa klasser kallas för Reformer Cardio. Reformer Cardio är en pulshöjande intervallklass där hopp kombineras med grundläggande styrkeövningar med fler repetitioner och högre tempo. På den här klassen använder vi Pilatesmaskinen SPX Max Reformer och redskapet jumpboard. Fokus ligger på att få upp konditionen och man bör ej ha nack- eller ländryggsproblem när man deltar på denna klass.

Utöver våra klasser så har vi också reformerkurser under terminerna där man under 8 veckor gradvis bygger upp styrka, kontroll och stabilitet i kroppen med maskinträning. Kurserna ligger en gång i veckan. Vill man hellre träna ensam så är PT valet. Vi erbjuder individuell Pilates-träning i vår kompletta PT-studio med pilatesmaskiner som Reformer, V2MAX, Cadillac, Stability Chair, Ladder Barrel samt med mindre redskap som Arc Barrel, Edge och andra props.

Är det så att reformerträningen lockar så mycket att du vill starta direkt så har vi våran Rock the reformer-kurs som startar på måndag 3 juli. Läs mer om den här.

Låt oss reformera din kropp !